ÇözümBank

Değerli ÇözümPark Ailesi,

Çözümpark’ın temel ilkesi sayılabilecek “Kitabımızda birinci sıranın aşağısı olmamalıdır.” felsefesi ile yola çıktığımız günler daha dün gibi hepimizin hatırındadır.

Artık görmeye alıştığınız ama acaba bu defa nedir diyerek de bir yandan merak ettiğiniz yeni bir ÇözümPark hizmetini sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Nihayetinde, Banka BT Personellerinin Dünya’da ve Türkiye’de ilk defa yapılan bu proje ile bir araya gelmesinin sağlanıyor olmasının yaşattığı sevinç, diğer yandan bu sevincimiz olan projenin Beta’dan şu an itibariyle çıkıyor olması ve sizlere duyurulması ayrı bir heyecan yaşamamıza neden oluyor.

ÇözümBank, Türkiye’de Faaliyet gösteren bankalardaki IT Personellerinin bilgi paylaşımı amacı ile kurulmuş bir mail grubudur. Bankacılık Sektöründe çalışan pek çok uzman bilişimcinin katılımı ile oluşan bu mail grubuna üye olmak için sadece Türkiye’de faaliyet gösteren bir bankanın bilişim bölümlerinden herhangi birinde çalışıyor olmak yeterlidir. Bankaların bilgi gizliliği kanunları çerçevesinde kurallar ile paylaşımları korunan ÇözümBank  mail grubu, Microsoft Türkiye tarafından ilk günden bu yana desteklenmektedir.

Amacımız, Türkiye’de hizmet veren bankalarımızın BT birimleri arasında ortak bir buluşma noktası yaratabilmektir; karşılıklı fikir alışverişlerinin, yaşanan tecrübelerin, belirli hizmet modelleri için kullanılan uygulamaların, yenilikçi yöntemlerin, çok önemli bir sorun/gelişme yaşandığında havuzun acil olarak bilgilendirilebilmesinin ve böylece diğerlerinin benzer durumlar için tedbirli olabilmesinin vb. çoğaltılabilecek senaryolar için samimi ve dostane bir sinerji yaratılabilmesidir.

Unutulmamalıdır ki gerçek başarılarda Bireysel Başarı’ya yer yoktur, gerçek başarı için bir Beyin Takımı gereklidir; Ne kadar zeki olursanız olun, başarı yolunda başkalarının zihin gücünü kullanmak beyin gücünüzü dörde katlamak gibidir.

Kısacası, başarılı olmak için etrafınızda başarılı insanların olması gerekir.

Sizi, başarılı insanların buluşma noktası olan mail grubumuza davet etmekten onur duyarız.

En içten sevgilerimizle,

ÇözümPark


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.